Hard work work

Hallå i stugorna! En glad och pigg Lina här! Drar dagarna sen sist lite kortfattat då jag absolut inte får glömma nämna 27de och 28de då jag jobbade på Dagmars utförsäljning i Stockholm med Sofie! Anders brors flickvän jobbar där och frågade om jag ville komma och hjälpa till och självklart att man ställer upp, fick dessutom fyra jätte fina tröjor för arbetet! Sofie fick även följa med och jobba lite! Hon sov även här två nätter vilket var pluset i kanten, jätte mysiga dagar med min fina vän! 
 
Shoppat en del på rean, en vit over size kavaj som jag längtar tills jag kan använda! I sommar med ett par höga jeans shorts och en snygg topp, ungefär så ser favorit outfitten ut med den! Även köpt underkläder, en söt necessär. Två saker till Anders lägenhet, ljus bricka och en spegel. Köpt en mjukisdress där Denise jobbar, en rosa!! Så fin!! Lite träningströjor och en söt vatten flaska då jag äntligen kommit igång med träningen! Så jäklans skönt! Tränat fem dagar sen nyår! Jävligt nöjd, då jag idag körde i två timmar! Massa styrketräning och en del på bandet samt ct:en.
 
Får väl inte glömma bort att dra nyår på en liten vals. Jag, Sofie, Linnea och Denise käka en middag hos mig, inkluerat förrätt, mellanrätt men efterrätten blev bort glömd eller lite fail kanske. Drack några glas, och drog till en fest i Sunnersta hos Anders kompis. Fick kyssa min älskling vid tolvslaget! Blev ett bra bakishäng här hemma med Tove och Anders.
 
Firade 1 år med Anders igår, den 8de. 1 helt jävla underbart år. Min bästavän och kärlek.
 
Skolan har dragit igång igen nu, känns helt okej ändå. Onödigt att tänka negativt när man inte kan göra så mycket åt saken. Bara att bita i! Nu är det bara en vårtermin och sedan ett långt härligt sommarlov fullspäckat med roliga händelser!
 
 

Kommentera inlägget här :