Fred ut

Hallå i stugan. Uppdateringen går väl sådär. Skyller på att det är lov, för lov för mig är även en pause från datorn. Om det inte är dåligt väder såklart. Befinner mig för tillfället ute i somamrstugan, Singö. Det senaste dagarna har jag fikat med Annie, nästan varje dag, hehe, Vilma och Emma har även joinat och Anders. Städat lite i Anders lägenhet och har även handlat en ny tröja på 2nd hand. Har insett när jag gått på stan i "vanliga" butiker att det är så sjukt trist. Man vet ungefär exakt vad det är man kommer hitta och att man defenitivt inte kommer vara ensam om det. 2nd hand har helt klart blivit en stor favorit. Får ta och lägga upp bilder på mina inköp så fort jag kommer hem och får tiden!

Imorgon åker vi hem, för att mamma och pappa ska jobba men åker redan på måndagen ut igen då Tove, Anna, Anders och jag planerat att mysa gärnet!

Eftersom jag har lite tid nu så tänkte jag klippa ihop lite fina plagg, fred ut.

Det vissnar aldrig

Två helger sen senast och jag har fyllt det senaste dagarna med mycket gläjde mys och skratt. En älskling som kommit hem från Sardinien. Spenderat mycket tid med Annie och en grill kväll hos mig med tjejerna. Några myskvällar med pojken och denna helg på Singö tillbringat med familj och släkt. Åkt ut med båten och kollat Roslagsloppet, ätit god middag tillsammans med släkten. Badat, solat och åkt vattenskoter. Livet eller rättare sagt dagarna har med andra ord rullat på väldigt fint. Även shoppat lite på 2nd hand som jag tänkte visa i nästa inlägg. Senare idag kanske det blir en fika med tjejerna på stan beroende på när jag ska ta hand om jycken medans Tove jobbar. En stor klump av lättnad lossnade även idag när min engelska lärare på sommarskolan berättade att jag klarat E (alltså godkänt). Känn sådär super duper härligt!