Härliga & glada dagar

Godkväll! Hoppas allt är fint med er och att ni inte är allt för less på den kassa uppdateringen. Annat har helt enkelt kommit framför. Skola exempelvis. Har haft en fin helg då det startades med en myskväll här hemma med familjen och Anders. Lördagen spenderades med fixande och fännu mer fixande! För runt sex tiden rullade tjejrna in för att fira min födelsedag som dock inte är fören nästa vecka. Middagen/kvällen spenderades i Anders lägenhet. Vid elva tiden kom Anders med lite vänner coh kvällen fortsatte för oss flesta där. En lyckad kväll med mycket sratt och fina presenter!
 
Veckan startades bra, jag tycker det är så mysigt att gå i skolan när man har så fina klasskamrater! Mycket eget arbete så det är rätt skönt! Fikade med Jacke och Alexis i måndags, en chailatte och prat! 
 
Annars har jag inte hunnit med så mycket. Ikväll blir det halv åtta hos mig, bonde söker fru och berg flyttar in! Fullspeckad kväll helt enkelt. Sen kommer anders vid tio då han slutar då vi tänkte titta på en rulle! Mys onsdag helt enkelt! 

Kommentera inlägget här :