Skoldag tio

Idag kan jag klämma iväg ännu ett "äntligen fredag" fras. Veckodagarna glider förbi. Men det gör ju tyvärr den fina helgen också. Inga planer för helgen än så länge. Försökt få hem vänner på lördag då jag är ensam hemma men alla verkar planerar helgen så blir väl jag migsjälv och mig. Närå, något ska jag nog slå till med.

29 augusti

Vi befinner oss i slutet av augusti redan. Den så kallade sista sommarmånaden. Hösten verkar dock bara synas inom modet. För vädret kan man ju faktiskt fortfarande kalla sommarväder utan att ljuga.

Torsdag, veckorna börjar redan rulla på i sin vanliga snabba takt. Har väl inte gjort speciellt mycket. Köpt lita saker till Anders lägenhet. Målat lite. Köpt en väska som jag ska visa senare. Hängt med mamma och syster, ätit sushi. Haft mysiga kvällar framför idol. Fått kärlek av Anders. En bra vecka hittills med andra ord. Snart helg och det tackar man ju faktiskt inte nej till.

Fina helg

Underbara helg vad fin du var. Seglingen med Anders föräldrar var lika bra och fin som jag hade förväntat mig. Fint väder, fint sällskap och god mat. Begav oss ut lördag förmiddag, seglade till ett skär där vi låg fram tills vi skulle segla tillbaka på söndagen. Vi grillade kött, åt godis, spelade kort och bara mös. Anders och jag avslutade kvällen med film inne i vår hytt, så himla mysigt. När vi seglat fram till land igen åkte vi direkt till Jonas och Maria i Stockholm som hade lagat god mat, och bjöd oss på en fin kväll. 
 
Idag blev det att stanna hemma från skolan då jag ända sen måndagen förra veckan kännt mig halv krasslig. Kände för at verkligen sova ut och föröska återhämta mig så jag orkar med resten av denna skolvecka. Heja heja!!

Bild från seglingen, min fina kille