25 februari

Tjossan vad detta lov gick fort. Hann knappt blinka innan det tog slut. Men trots det hann jag med en del. Kan väl börja där jag slutade. I Tisdags då jag skulle fika med Sofie och Linnea, då även Jessica, Bea och Fanny joinade! Hög mysfaktor! Vi avslutade då dem stängde vid tio. Jag rullade hem till mig och somnade strax därefter. Onsdagen blev till att städa/rensa syrrans rum vilket tog hela dagen och till och med lite av torsdagen. Gjort americanpancakes. Käkat en utsökt middag hos Emma tillsammans med Annie. Fredagen gjorde sportlovet lite mer sportigt då Anders och jag satte på oss våra täckisar samt packade ryggan med matsäck! Det blev pulkåkning hela fredagskvällen! Så himla mysigt! Lördagen vaknade jag upp lite krasslig men det låtsades jag inget som. Skulle ju till Bea för att fira henne och Fanny, då dom gjort så himla fint. Fixade mig med Sofie hos Julia och anlände vid halv sex hos Bea. Det bjöds på massa roliga lekar samt god mat! Dock kände jag att jag blev sämre och sämre under kvällen då jag till sist inte klarade det längre, ringde en taxi och åkte hem redan vid halv elva. Klokt, då jag på söndagen inte kunde röra mig ur fläcken, två alvedon var femte timme och massa nässpray samt halstabletter och annat skit. Helvette vad det är ett helvette att vara sjuk. Blir nog hemma åtminstode fram till onsdag-torsdag... Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! Puss

Mina fina amerixanpancakes!

En bild tagen för någon vecka sen på mina fina killar!

Tisdagen den 19/2

Ligger i soffan, ångesten ligger och gnager över att jag inte hämtar svenskaboken för att plugga till epokprovet som kommer efter lovet. Men trots det sätter något emot, hur jäkla trist får man ha det liksom. Annars har dagarna sedan sist rullat på ganska så bra, eller varför inte klämma till med att det rullat på galant. Fredagen Blev det inte mycket gjort, lovet inleddes med mig, migsjälv och jag. Rätt så trst och rätt så tråk men planerna som var planerade sprack i sista sekunden så fick bli så helt enkelt. Lördagen blev till att fira Sara, kusinen, som fyllt 25! Lika trevligt och mysigt varje gång man är där.
 
Söndagen fick en extra stjärna, då jag sågs med Emma och Annie redan vid tolv vid vår lilla mötes plats, eller aa, polishuset. Vi trotsade snön och cyklade ner till café 018 för en fika på några timmar. Blev en chai samt en avokadomacka som slank ner fint i magen. Där efter en tripp på stan. Sedan en myskväll med min pojke, då vi gjorde hemgjord pizza och han gjorde en smarrig efterrätt bestående av vanils kesella, digestive samt passionsfrukt. Det gjorde han bra.
Emma och Annie kom till mig på morgonen dagen efter redan vid tio, vi gjorde en brakfrulle med nybakade scones, smoothie, färskpressad apelsinjuice, frukt, paprika, te, osv. Vid två rundade vi av och jag gick en lite längra prommis med Lovisen. Vid fyra när Anders slutat åkte vi till ikea, köpte lite skaer till Anders lägenhet sedan åkte vi hem till lägenheten för att fixa, städa, rensa osv. Hann inte riktigt bli klara då mamma hämtade upp oss vid åtta. Men vi ska fortsätta någon gång i veckan! Idag har jag målat naglarna, tagit en lång dusch samt ätit en god frukost i lugn och ro. Ikväll ska jag som det ser ut just nu ta en kvälls fika med Sofie och Linnea. Ha det så fint så länge! 


Bild från alla hjärtans dag då Anders bokat bord på Berno´s, sjukt god mat och ett sjukt mysigt ställe! Vi njöt av kvällen till fullo och somande mätt och belåtna!
Blev ett stopp på ICA på fredagen för lite helg godis!

Fikat på café 018 i söndags med mina fina tjejor!

Brakfrullen vi gjorde igår! Ser ni hur god den ser ut, lika god var den också, det vill jag lova!

Tiden går fort!

Tiden går fort när man har roligt! För så länge sen kändes det faktiskt inte som jag blogga sist men det är ju trots allt nästan tre veckor sen. Har gått i skolan som vanligt, tränat men tyvärr inte lika aktivt som i januari, måsta ta tag i det lite mer, men just nu är jag små krasslig. Stannat hemma från skolan idag då det var betydligt sämre igår kväll men känner mig piggare idag. Helgerna som har passerat har blivit till att fira Madde och Sofie. Firat morfar vilket tillbringades med familjen samt moster och kussarna, gick på Vasa museet vilket var riktigt ballt! Efter de åt vi på en jätte mysig restaurang. Blev såklart sushi för min del! Helgen som var nyss blev en riktig myshelg då jag kände mig lite krasslig. Familjemys helt enkelt (då Anders är inkluderad), åt på kea på fredagen med Anders, shoppade lite smått också, behöv grejer.
 
Den här veckan blir det plugg då jag idag måste skriva klart en psykologi uppsats som ska vara inlämnad imorgon. När den är klar är det svenska plugg som gäller, usch och blä. Men snart är det lov!! Ska bli helt underbart skönt! Spendera mycket tid tillsammans med mina vänner!!