Här kommer lyckan

Håkan spelas i mina öron och tet är fortfarande varmt. Med andra ord har jag det rätt bra. Lyckats plugga lite också, vilket alltid känns lite extra bra. Dagarna har rullat på som vanligt, i en fort tempo om ni frågar mig. Kändes som det var nyligen jag var sjuk men det var det ju faktiskt inte, och mycket har hänt sen dess. Prov, inlämningsuppgifter, fika med fina vänner och myspys med en Sofie som jag inte träffar så ofta längre tyvärr. Haft många fina myskvällar med familjen och min fina pojkvän. Sådär behövligt när man har mycket i skolan. Då orkar man inte mycket annat, inget jag klagar på. Dagarna fram tills jag lämnar fötterna i Sverige har minimerats och det är nu bara en ynka vecka kvar tills vi åker. Åh vad jag kommer sakna min Anders och lilla Lovis som jag annars ser varje dag... Men det är bra att längta sägs det så här har vi ett bra tillfälle att ta vara på det. Kramen Anders kommer få när jag kommer hem kommer vara underbar.
 
Imorgon är det fredag ocg än så länge är den inte jätte planerad, ska väl sova med Anders iallafall! Lördagen blir till att fira en liten Vilmis som fyllt år, festligheter står på schemat. Ska bli roligt att träffa lite folk! Söndagen blir det nog en fika med tjejerna som det ser ut just nu iaf! Sedan hoppas jag på sushi till middag! Längre än så är det inte planerat, fika med Jacke ska jag försöka hinna också! Dessutom ska jag pussa på min älskling så mycket att jag kan klara mig 17 dagar utan honom!!


För jag kan inte få nog av te. Minst fyra koppar om dagen. Helst grönt te.

IKEA med mina bästaste favoriter, en lunch fick det bli också!

En fika med världens finaste vänner, Emma och Annie.

3 mars

Halihallå! Har egentligen inte mycket att skriva eller att skriva om då jag vart sjuk hela veckan, med andra ord inte gjort något vettigt alls. Bara legat hemma hela veckan i hopp om att bli frisk. Mår betydligt bättre än vad jag gjorde tidigare i veckan men frisk kan jag inte påstå att jag är då jag hostar fortfarande. Men febern är som tur är borta! Igår var det myskväll hos Emmsi tillsammans med Annie och Maja. Vi kolla lite mello, spela spel och åt lite gotti gotti. Åh vad skönt det var att få komma hemifrån och vara med lite vänner. Verkligen ruttnat här hemma. Idag ska jag förmodligen vara med Emma och Annie igen, ikea om planerna lyder. Kanske åker med mamma och handlar lite där emellan beroende på när jag ska ses med dom. Ikväll ska jag äntligen få sova med min älskling som jag inte sovit med på hela veckan då han åker vasaloppet idag och inte vågat vara med mig för han kunnat bli smittad. Men ikväll har han inget att skylla på!
 
Det blir skola för mig den här veckan och måste säga att det känns skönt att få komma tillbaka! Inte roligt när man blir hemma för länge. Speciellt inte av den anledningen att man är sjuk. Två/tre prov den här veckan så det är plugg som gäller, pust. Ha en härlig dag!


En bild på Love på hans ett års dag!

En av alla frukostar jag inte känt smak av denna vecka..