Återblick från Grekland

Lite av alla bilder som finns från Grekland. Blir nästan tårögd av hur härligt vi hade det, skulle inte tacka nej om jag fick spola tillbaka och återuppleva den resan igen, bland dem bästa dagarna i mitt liv.

17 november

Dålig på att uppdatera, så som det är ibland. Annars då, jo men veckorna bara susar förbi. Därav därför jag också inte känner att jag haft tid till att blogga, dålig ursäkt kanske. Inledde helgen med eftermiddagsmys med Ems och Ans. Sedan en middag hemma innan jag tog bussen till Isac för att kolla lite fotboll. Igår tog jag och Anders en promenad i det fina vädret med Lovis. Sedan lagade vi, och Tove tacos, därefter blev det film som fick avsluta den fina lördagen.
 
Idag har det inte hänt speciellt mycket, tagit en prommis med mams och Lovis, så härligt väder vi fått både idag och igår! Just nu: tänkte att jag skulle försöka mig på att plugga lite...oftast då jag hamnar här, haha.
 
Hoppas ni också haft en fin helg! Ps. glöm inte solsidan ikväll!! Det ska inte jag iallafall, kram

1141

Åh vilken lång och härlig helg. Haft en jätte lugn och mysig helg, som de flesta andra helgerna också, rätt sugen på att fylla 18 nu faktiskt. Haft en heldag med mamma, ätit middag hos Anders föräldrar med Fredrik och Nina också, alltid lika trevligt. Även fixat och donat lite så som jag brukar göra. Denna vecka blir nog en hel del plugg. Men på onsdag ska jag även klämma in en kvällsfika med mina bästa. Nu är det bara att sukta efter helgen, som man gör varje måndag.